Medlemsskab koster årligt (gældende fra 1. juli til 30. juni):

  • Juniorer under 24 år pr. 1. januar i indmeldelsesåret: 275 kr.
  • Seniorer over 24 år: 475 kr.
  • Husstand: 945 kr. (Dog højst det fastsatte for enkeltpersoner)
  • Oprettelsesgebyr: kr. 75,- for alle over 23 år (også for gæsteoprettelse)

Medlemsportalen
På medlemsportalen kan du se de medlemsoplysninger vi har registreret om dig og du kan redigere i nogle af dem. Det er også på medlemsportalen du kan tilmelde dig arrangementer, men det kræver, at du er logget ind med brugernavn og adgangskode.


Login
Dit brugernavn er din email du har anvendt da du blev indmeldt dig i klubben eller som du selv har ændret efterfølgende. På siden kan du ændre dit password og udskrive medlemskortet. På knappen login kan du også få tilsendt et nyt password, hvis du har glemt det. 
Hvert medlem har sin egen medlemsprofil. Familier kan vælge den familiemedlemsprofil de vil se, og kan lave samlet tilmelding til arrangementer. Du kan se en video der forklarer login her

Spørgsmål og svar:

 


Jeg vil gerne have ændret nogle medlemsoplysninger, men kan ikke få lov

Skriv en mail til info@hareski.dk


Jeg har anmodet om en ny adgangskode men har ikke fået koden

Se i din spam- eller reklamepostkasse


Jeg har skiftet email

Hvis du har fået en email til din gamle email, skal du blot bruge den til at logge på din medlemsprofil. Her kan du ændre din emailadresse. Hvis du ikke har fået en email skal du meddele din nye emailadresse til info@hareski.dk. Så ændrer vi din email og sender en ny adgangskode til din nye email.


Jeg kan ikke logge på med den kode jeg har fået tilsendt.

Vær opmærksom på at email og adgangskode er korrekt indtastet. Bestil evt. en ny adgangskode og prøv igen.


Under fanen "Fakturaliste" kan jeg se min kontingentopkrævning for det kommende år. Min kontingentopkrævning er tilmeldt PBS skal jeg betale den via kreditkort?

Nej, kontingentet bliver opkrævet via PBS i juli/august måned.


Vi vil gerne tilføje medlemmer til vores familiemedlemsskab

Opret et gæstemedlemsskab til medlemmet. Skriv en mail med dit medlemsnummer til info@hareski.dk Så knytter vi det nye medlem til familien


Jeg har tilmeldt mig en tur, men vil gerne frameldes turen

Skriv en mail til info@hareski.dk med emne "Framelding" og skriv medlemsnumre og navn på dem der skal frameldes.
Ved afbestilling af skiture (varighed over 1 døgn) gælder, at ved framelding efter indbetaling af depositum, men før indbetaling af restbeløb, mistes depositum, medmindre turen sælges til anden side uden omkostninger for klubben. Ved framelding mindre end 91 dage før afrejse mistes rejsens fulde beløb uanset om restbeløb er indbetalt, medmindre turen sælges til anden side og uden omkostninger for klubben. Klubben forholder sig ret til at modregne administrationsomkostninger og gebyrer mv. i refusionen.  Der henvises til turbestemmelserne her.


Jeg vil gerne meldes ud af klubben

Skriv en mail til info@hareski.dk med emne "Udmeldelse" og i teksten anfører du navne og medlemsnr