Velkommen i Skiklubben Hareskov. Ved at indmelde dig i klubben får du alle fordelene, mulighed for at deltage i ture, klubarrangementer, gratis motion, tage billigt til Vallåsen og Copenhill. 

Ved indmeldelse og oprettelse accepterer du klubbens vedtægter, som du kan læse her

Oprettelse
Alle over 18 år betaler et Indmeldelsesgebyr på 75 kr.

Gæstekonto
Vil du ikke indmelde dig lige nu, kan du oprette en gæstekonto der giver mulighed for tilmelding til nogle få åbne arrangementer, p.t. Vallåsen med gæstepris eller for klubpartnere (andre skiklubber og uddannelsesinstitutioner) og Sölden turen i uge 42 hvor andre skiklubber er inviteret samt tilsvarende kredsmesterskaber (kræver medlemsskab af andre klubber). Du kan se hvilke på siden med arrangementer. Gæstekonti bliver automatisk slettet efter 9 måneder. Gæster over 18 år betaler et oprettelsesgebyr på 75 kr.
 
Familiemedlemsskab
Opret først den der skal stå for et familiemedlemsskab, derefter oprettes de øvrige familiemedlemmer ved at trykke på knappen "Tilføj nyt medlem til familien". Klik på knappen "Gennemfør tilmeldning" når hele familien er oprettet.

Handicap
Når vi skal indberette medlemstal m.v. til DIF skal vi angive antallet af klubbens medlemmer der har handicaps, og medlemmer der støtter handicappede skiløbere som hjælpere eller trænere. Oplysninger herom bedes fremsendt via mail til info@hareski.dk

Spørgsmål vedrørende indmeldelse
Skriv en mail til info@hareski.dk
 

Indmeldelse
Fornavn*
Efternavn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
Email*
Telefon*
Fødselsdag*
Køn*
Primær rolle
Alpint skiniveau*
Skitræning de sidste 5 år?*
Modtag e-mails
Modtag SMS
* skal udfyldes