Velkommen i Skiklubben Hareskov. Ved at indmelde dig i klubben får du alle fordelene, mulighed for at deltage i ture, klubarrangementer, tilbud om skirelevant motion, tage billigt til Vallåsen og Copenhill. 

Ved indmeldelse og oprettelse accepterer du klubbens vedtægter, som du kan læse her

Oprettelse og medlemsskab

Medlemsskab m.v. betales med Dankort eller kreditkort og du tilmeldes samtidig abonnementsbetaling af fremtidige kontingentopkrævninger via det anvendte kort. Det letter vores administration. Du får en mail før vi trækker kontingent på dit kort og kan selvfølgelig afvise trækket. Se abonnmentsbetingelserne her

Medlemsskab koster årligt (gældende fra 1. juli til 30. juni):

  • Juniorer under 18 år pr. 1. januar i indmeldelsesåret: 250 kr.
  • Seniorer over 18 år 450 kr.
  • Husstand 895 kr. Dog højst det fastsatte for enkeltpersoner
  • Oprettelsesgebyr : kr. 75,- for alle over 18 år (også for gæsteoprettelse)

Udmeldelse kan ske ved at skrive en mail til info@hareski.dk. Du kan også besvare mailen hvor vi adviserer dig om træk på dit kreditkort.


Gæstekonto
Vil du ikke indmelde dig lige nu, kan du oprette en gæstekonto der giver mulighed for tilmelding til nogle få åbne arrangementer, p.t. Vallåsen med gæstepris eller for klubpartnere (andre skiklubber og uddannelsesinstitutioner) og Sölden turen i uge 42 hvor andre skiklubber er inviteret samt tilsvarende kredsmesterskaber (kræver medlemsskab af andre klubber). Du kan se hvilke på siden med arrangementer. Gæster over 18 år betaler et oprettelsesgebyr på 75 kr. Gæstekonto skal også oprettes som abonnment men der trækkes ikke yderligere beløb på dit kort.

 
Familiemedlemsskab
Opret først den der skal stå for et familiemedlemsskab, derefter oprettes de øvrige familiemedlemmer ved at trykke på knappen "Tilføj nyt medlem til familien". Klik på knappen "Gennemfør tilmeldning" når hele familien er oprettet med familierabat til korrekt husstandspris.

Handicap
Når vi skal indberette medlemstal m.v. til DIF skal vi angive antallet af klubbens medlemmer der har handicaps, og medlemmer der støtter handicappede skiløbere som hjælpere eller trænere. Oplysninger herom bedes fremsendt via mail til info@hareski.dk

Spørgsmål vedrørende indmeldelse
Skriv en mail til info@hareski.dk
Når du er meldt ind, kan du også printe medlemskort på din profil i medlemsportalen.


 

Indmeldelse
Fornavn*
Efternavn*
Adresse*
Postnr.*
By*
Land*
Email*
Telefon*
Fødselsdag*
Køn*
Primær rolle
Alpint skiniveau*
Skitræning de sidste 5 år?*
Modtag e-mails
Modtag SMS
* Skal udfyldes