Informationer
Dato 18.03.2018
Start 09:30
Slut 16:00
Antal pladser 400
Antal tilmeldte 212
Pladser tilbage 188
Lokation Vallåsen
Yllevad 154
312 Våxtorp, Sverige

LUKKET FOR TILMELDING KL 18


Dette er tilmeldingen til FIS KIds Snow Day på Vallåsen, søndag den 18. marts, som er en gratis skidag for alle på 15 år og derunder inklusiv liftkort, udstyrsleje og undervisning (transport kan tilkøbes). Et medlemsskab af en sikklub er ikke nødvendigt, eftersom det er et åbent arrangement. Voksne (16+) deltager mod betaling (husk at vælge korrekt billet, så vi ikke skal fremsende ekstra fakturaer), og kan også leje skiudstyr mod betaling.

I det omfang Skiklubben Hareskov kan skaffe nok instruktører på dagen, vil der også blive undervisning for voksne deltagere.

Følgende er dog gældende for deltagelse.
  • Er du ikke medlem af Skiklubben Hareskov skal du oprette en gæstekonto under fanen Indmeldelse, hvor der for voksne (18+) opkræves et oprettelsesgebyr på 50 kr. (*eksterne instruktører se længere nede).
  • Herefter kan du logge ind på medlemsportalen, og gennemfører tilmeldingen med samme metode som almindelige medlemmer, inklusiv både gratis tilmelding og tilkøb for voksne og eventuel tilkøb af transport med bus.
  • Vil du opleve et typisk klubarrangement fra start til slut kan det anbefales at vælge transporten med  fælles busser til Vallåsen, som tilkøb, hvilket giver en god start på arrangementet og sikre optimal information på dagen.
  • Har du prøvet skiløb før og ønsker at prøve kræfter med freestyle kan du vælge twintip ski, men alle andre skal vælge almindelige ski til dagen.
God fornøjelse med tilmeldingen (der er et maksimum af 250 gratis billetter). Spørgsmål rettes til info@hareski.dk

*Instruktører og frivillige på dagen har deres egen deltagertype, som kræver man er på instruktørlisten (Tilmelding dig under fanen Hold) eller Frivillliglisten (kontakt info@hareski.dk). Er du instruktør eller frivillig fra en anden skiklub end Skiklubben Hareskoven kan du få refunderet oprettelsesgebyret på dagen ved henvendelse til forbundets repræsentant.