Informationer
Dato 28.10.2019
Antal pladser 22
Antal tilmeldte 23
Pladser tilbage 0
Lokation Copenhill A/S
Vindmøllevej 6
2300 København S
Kontaktperson Christian Hage
27110035
Her kan instruktører og aspiranter tilmelde sig 12 ugers workshop med DDS uddannere, som kræver betaling der dækker udgifter til uddannerne. Man kan træner mandag og onsdag eller nøjes med en af dagene, og der er ialt 22 pladser, hvor vi har sat en øvre grænse på 12 deltagere pr uge dag. Viser der sig en større interesse forventer vi, at oprette flere hold, så du kan roligt tilmelde dig ventelisten, hvis pladserne er hurtigt væk. 21/10 Sten (Problemer med tilmeldingen ring 31400049- du skal være registret som Instruktør eller aspirant på Holdet Instruktørlisten for at tilmelding kan lade sig gøre)

Formål:
Formålet er at have det sjovt på ski, socialt samvær omkring skiløb i Danmark samt udvikling af dine tekniske skiløb rettet mod eventuel deltagelse i DDS-uddannelse, Workshops og/eller skiteknik-kurser.

Indhold i træningen:
Træningen er en blanding af selvtræning og træning med uddannede skiinstruktører. Træningsholdet er en nogenlunde fast stamme af ekspert skiløbere, således at vi også kan gøre brug af hinanden. I træningen arbejdes der med forskellige temaer tilpasset til skiturene i løbet af året. F.eks. vil der op til ugerne med kurser i Den Danske Skiskole (DDS) være fokus på forberedelse til DDS kurserne. I andre perioder arbejdes der med port løb, demo løb, freestyle og formation - alt afhængigt af hvad Copenhill mest optimalt kan bruges til.

Læs den fulde beskrivelse på www.hareski.dk/event/12-ugers-copenhill-skiteknik-med-dds-uddannere-for-instruktorer-og-aspiranter/