Informationer
Start 08.02.2020 15:00
Slut 15.02.2020 10:00
Antal pladser 50
Antal tilmeldte 27
Pladser tilbage 23
Kontaktperson Jesper Bauer Marr Ljungberg
29998405
Instruktør Jesper Bauer Marr Ljungberg
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 porttræningstur til Kronplatz i Italien, som er et tilbud til skiteamets løbere og familie samt andre famiier der vil prøve kræfter med portene. Derfor er det vigtigt at man har aftalt deltagelse med Jesper Ljungberg (2999 8405) inden man gennemfører tilmeldingen. Der er endvidere mulighed for at deltage på tekniktræning på klubbens breddetur.

Der er 65 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie, hvorfor antal ledige pladser kan være mindre, således at vi har plads til både instruktører og turleder (inklusiv familie) samt har lidt og justere med i forhold til størrelser på værelser.
Derfor vil der være familier på en eventuel venteliste, som vi kan inkludere på turen efterfølgende afhængig af hvilke værelser der er ledige.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Det er også vigtigt at du opdaterer dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres på de enkelte medlemsprofiler.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
Husk der er også en bred familietur, hvor man kan tilmelde sig.
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 12.01.2020 21:00