Informationer
Start 25.01.2020 09:00
Slut 01.02.2020 18:01
Antal pladser 19
Antal tilmeldte 22
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Anne Gram Nielsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 5 tur til Sauze D'Oulx i Italien. Turen er åben for medlemmer af andre skiklubber under DSKIF, hvis man opretter en gæstekonto og oplyser skiklub ved tilmeldingen (dokumentation skal sendes til seniortur-uge5@hareski.dk)

Vi har mulighed for omkring 40 sengepladser på turen inklusiv instruktører og familie, OG der er forsat plads på turen MEN du tilgår ventelisten, da vi ved hver ny tilmelding skal sikre os at sengene ikke er frigivet til anden side hos rejsebureauet (depositum opkræves når dette er bekræftet).
OBS: Enkeltværelserne er udsolgt, og derfor vil man blive sat sammen med et andet skiglad medlem.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og herefter vælger du mellem at rejse fredag til fredag eller lørdag til lørdag. Du slutter af med at betale depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049