Informationer
Tilmelding åbnes 08.07.2019 20:00
Start 20.11.2019 06:00
Slut 24.11.2019 22:00
Antal pladser 25
Antal tilmeldte 13
Pladser tilbage 12
Kontaktperson Helle Størum
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs Ski Challange klubtur til Stubaital Gletscher på toppen af Tyrol. Turen er målrettet erfarne og ekspert voksne.

Der er 25 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder, og fordi der er pladser til overs så er den nu åben for medlemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund, så længe de har oprettet en gæstekonto og skriver hvilken klub de er medlem af, hvilket man skal kunne dokumentere.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049