Informationer
Start 14.02.2020 15:00
Slut 22.02.2020 12:00
Antal pladser 70
Antal tilmeldte 5
Pladser tilbage 65
Kontaktperson Sten Skjoldborg
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 8 tur til Zell am See for familier med teenagere og deres mindre søskende, der har prøvet at står på ski før, og som selv kan tage en lift, og kører på større blå pister (vejledende fra 8 år).
Klubturen er åben for andre skiklubber under Danmarks Skiforbund, men det kræver at man opretter gæstekonti på alle deltagere for at kunne tilmelde sig turen.

Der er 100 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, hvorfor antal pladser er reserveret denne gruppe, for at vi kan sikre os god træning til alle. Derfor vil der være færre pladser synligt end det samlede antal, og disse vil blive frigivet til ventelisten, når instruktørpåsætningen er afsluttet.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
Tilmelding åben indtil
d. 30.11.2019 20:00