Informationer
Tilmelding åbnes 25.06.2019 19:00
Start 08.02.2020 13:00
Slut 15.02.2020 23:00
Antal pladser 45
Antal tilmeldte 45
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Helle Størum
UDSOLGT - kun tilmelding til ventelisten

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs opfølgningstur i uge 7 tur til Baquera Beret i Spanien med en enkelt overnatning i Barcelona ved hjemrejsen. Turen er målrettet erfarne voksne og teenagere med en del kilometer i skiene

Der er 70 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie, hvorfor der er spærret et antal pladser til disse instruktører, så der vil kun være 50 åbne pladser ind til dette er afklaret.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049