Informationer
Tilmelding åbnes 26.06.2019 20:00
Start 07.02.2020 15:00
Slut 15.02.2020 10:00
Antal pladser 343
Antal tilmeldte 398
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Benjamin Fardan Nodal
3961 0053
benjaminfn@gmail.com
UDSOLGT - kun tilmelding til ventelisten

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Bad Kleinkirschheim, Østrig for familier med børn i alle aldre og på alle skiniveauer. Vi har både hotellet Noch Resport, hvor vi prioritere familie med de mindste børn og børn op til 12 år,  men andre er velkomne, og vi har hotellet Der Kirchheimerhof, hvor vi prioritere familier med teenagere og mindre søskende. Sidste hotel ønkser vi også at undgå begyndere, da man selv skal kunne komme ned at pisten, eftersom hotellet ligger lidt oppe på bjerget. Du afgiver dit ønske om hotel ved tilmeldingen, og hvis I rejser som gruppe, så vælg et gruppenavn, som skal påføres et felt, så vi kan knytte jer sammen.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager straks en e-mail om at "TRIN 2" er åben. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer. Husk at taste valgt gruppenavn, hvis I er flere familier, der rejser sammen.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049