Informationer
Start 25.01.2019 00:00
Slut 27.01.2019
Antal pladser 10
Antal tilmeldte 8
Pladser tilbage 2
Kontaktperson Tine Pilgaard
Instruktør Nicolai Ø. Madsen

Efteruddannelse i portkørsel og portrelateret teknik målrettet undervisning af børn og uge (6-16 år).

Instruktion og aktiviteter:

Efteruddannelsen er målrettet aktive instruktører i Skiklubben Hareskov og som skal være instruktører på en uge 7 tur. Har man ikke været aktiv som instruktør inden for det sidste år eller ikke er instruktør på en uge 7 tur, skal man forvente at komme på venteliste på turen. Turen har 10 pladser.

Efteruddannelsens tema er portskiløb. Man vil bliver undervist i banesætning, portteknik, videoanalyse og i hvordan porttræning kan implementeres i normal skiundervisning målrettet børn og unge. Turen er planlagt i samarbejde med den store børnetur til Branäs og klubbens skiteam, hvis løbere vil indgå i uddannelsen i forhold til feedback og video analyse. Fokus vil ikke være egenfærdighed i portkørsel, men der vil være rig mulighed for at få en del ture i portbanen. Derudover vil man have hver eftermiddag fri til sig selv.

Efteruddannelsen bliver varetaget af Nicolai Østerbye Madsen, som er den ansvarlige træner for skiteamet og er omkring det danske U16-hold og Juniorlandshold.

Efteruddannelsesprogrammet:

Lørdag:

9.30-12.:30 Banesætning basics og test af egne baner (slalom)

17:00-19:00 Portrelateret teknik og øvelser (slalom)

21:00 - 22:30 Gennemgang af (nye) tekniske færdigheder m. udgangspunkt i World Cup løbere. Videoanalyse af skiteamløbere.

Søndag: 

9:30-12:30 Banesætning af forskellige teknikbaner og analyse/feedback til skiteam løberne (vha. færdigheder lært aftenen inden) (Slalom m. varierende radius)

17:00-19:00 Portrelateret teknik og øvelser (storslalom)

Mandag:

9:00-12:00 Banesætning (parallelle slalom) og kørsel i banerne.

Efteruddannelsens mål:

Det er efteruddannelsens mål at du efter de 3 dages undervisning vil være komfortable med at sætte knæportbaner af forskellige typer, hvis mål er at træne forskellige tekniske aspekter i skiløbet. Du vil være komfortable med at analysere børn og unge med et middel skiniveau i portkørsel og portrelateret teknik - kende de typiske fejlbilleder og metoder til at afhjælpe disse. Du vil være inspireret til at inddrage elementer fra portkørsel i din normale undervisning og være en god ambassadør for at udbrede portkørsel blandt børn og unge i klubben.