Informationer
Tilmelding åbnes 25.06.2018 20:00
Start 08.02.2019 15:00
Slut 15.02.2019 11:00
Antal pladser 107
Antal tilmeldte 122
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Marianne Skjoldborg
Instruktør Sten Skjoldborg
TUREN ER UDSOLGT, men man kan tilmelde sig ventelisten. Hvis der bliver ledige værelser efter instruktørerne er påsat vil de blive tildelt ventelisten.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs opfølgningstur i uge 7 tur til Der Kirschheimerhoff i Bad Kleinkirchheim i Østrig.  Turen samarbejder med den anden klubtur til byen med fokus på børn i skolealdren og deres mindre søskende.

Der er 100 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie, men ved denne tilmelding tilgår du en venlteliste med links til en spørgeundersøgelse om din status på de andre ture og hvem du ønkser at rejse med så vi bl.a. kan tilgodese familier der rejser sammen.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049