Informationer
Tilmelding åbnes 28.06.2018 20:00
Start 08.02.2019 08:00
Slut 17.02.2019 11:00
Antal pladser 30
Antal tilmeldte 18
Pladser tilbage 12
Kontaktperson Susanne Nielsen
2080 8302
Instruktør Alex Lind-Hansen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Banff i Canada. Turen er åben for medlemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund, men det kærver dog man opretter gæsteprofiler (0 kr. for juniorer og 75 kr. for voksen).

Der er 30 pladser på turen (dog med mulighed for udvidelse) inklusive turledere og forventede instruktører med familie, hvorfor antal pladser er reserveret denne gruppe for at vi kan sikre os god træning til alle. Derfor vil der være færre pladser synligt en det samlede antal, og disse vil blive frigivet til ventelisten, når instruktørpåsætningen er afsluttet

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049