Informationer
Start 03.03.2024 17:00
Slut 10.03.2024 10:00
Antal pladser 100
Antal tilmeldte 2
Pladser tilbage 98
Kontaktperson Rasmus Klüver Jensen
21435570
rkj@hareski.dk
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 10 tur Sälen - Familietur med fokus på børneundervisning

På denne tur gives der tilskud fra SkiSportDanmark, hvis man vil prøve kræfter med at dyrke Ski som Sport. Vælg hel eller halvdagstræning med skiteamet i tilmeldingen - tilbuddet gælder de øvede børn fra 7-12 år der selv kan tage liften og klare en rød piste.

Vi glædes til at se jer i Sälen

De bedste hilsner turlederteamet
Karsten og Rasmus
salen-uge12@hareski.dk


::::::::::::

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
TILMELDINGER ER LUKKET MEN DU KAN TILMELDE DIG VENTELISTEN
KONTAKT TURLEDER VED SPØRGSMÅL.
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 23.02.2024 23:59