Informationer
Start 18.02.2024 17:00
Slut 25.02.2024 10:00
Antal pladser 100
Antal tilmeldte 2
Pladser tilbage 98
Kontaktperson Karsten Fischer Rønde
42400639
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 8 tur til Trysil - Vinterferie for hele familien med fokus på børn og unge.

3-6 årige får 1,5 times undervisning mandag til fredag af de dygtige instruktører fra Skistar
Der vil altid være en repræsentant fra klubben i børneområdet, så vi sikrer ekstra attention på de mindre børn.

Desuden gives der tilskud fra Dansk Skiforbund til de øvede og erfarne børn mellem 7-12 år der gerne vil dyrke ski som en Sport. For at deltage i heldagstræningen med Skiteamet skal man selv kunne tage liften og klare en rød piste uden problemer.

De bedste hilsner fra Turleder teamet

Karsten og Rikke
trysil-uge8@hareski.dk

:::::::::::::::
Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049