Informationer
Tilmelding åbnes 16.06.2023 10:00
Start 10.02.2024
Slut 16.02.2024
Antal pladser 80
Antal tilmeldte 70
Pladser tilbage 10
Kontaktperson Anne Kristine Schwartzbach
Instruktør Benjamin Fardan Nodal
Michael Kristensen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Fügen/Zillertal i Østrig i 2024.

OBS der er 2 pers. værelser ledige. 

Der tilbageholdes pladser til instruktører, så vi kan sikre god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelt ledige pladser tilgå ventelisten. 


Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049