Informationer
Start 10.02.2024 15:00
Slut 17.02.2024 10:00
Antal pladser 54
Antal tilmeldte 56
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Brian Refshauge
28145514
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Fiss-Serfaus i Østrig

Der 3 pladser tilbage

Der er 56 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, som vi har reserveret 18 pladser til, hvorfor der der er 40 åbne pladser ved tilmelding. Når instruktørpåsætningen er afsluttet frigivet yderligere pladser så flere deltagere kan komme med.

Det er vigtigt at du og din familie har opdatere jeres skiniveau og information om hvor meget undervisning I har modtaget. Det gøres direkte på hver familiemedlems profil og kan med fordel gøres allerede nu. Ved ønske om leje af skiudstyr skal du på din medlemsprofil også opdatere højde, vægt, skostørrelse samt eventyuel hjelmstørrelse.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen, og tilmelding sker i to trin.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage, og slutelig betaler du depositum online for din egen familie. (Instruktører optages på dette tidspunkt automatisk på venteliste med deres familien og uden pt. opkrævning). Alle kontaktes herefter mht. værelsesfordeling.

I "TRIN 2" skal du angive evt. tilkøb, om I er flere familier der rejser sammen, extra liftkort og rabatter mv. Du får en mail når det er tid for dette, og denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du angiver alder, tilkøb og eventuelle rabatter mv. Når turlederen har godkendt dine køb mv. modtager du en faktura på restbeløbet for turen.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049