Informationer
Tilmelding åbnes 23.06.2023 10:00
Start 14.01.2024 17:00
Slut 21.01.2024 10:00
Antal pladser 114
Antal tilmeldte 125
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Tine Pilgaard
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 3 tur Trysil, samt tilvalg af ophold i uge 2,4 og 5 for Skiteam og Raceteamløbere med træningspakker via AKD.

Klubturen er både en billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil, og træning for skiteamet og raceteam før Sjællandskredsmesterskabet, herunder mulighed for at deltage i konkurrencen. 

SkiSportDanmark vil gerne hjælpe med at gøre Ski til en sport på lige fod med andre sportsgrene

For de små børn fra 3-6 år, varetages skikolen af de dygtige Trysilguider og suppleres med repræsentanter fra klubben.
3-4 årige får 1,5 time på ski og 1,5 time med leg og hygge inde og ude. 5-6 årige får 3 timer på ski.

Det er vigtigt at vælge det rette skiniveau ved tilmelding:

Nybegynder: 0-1 uge på ski
Begynder: 2-3 uger på ski 
Letøvet (vores beskrivelse på medlemsportalen)
Øvet (vores beskrivelse på medlemsportalen)
Erfaren (vores beskrivelse på medlemsportalen)
Ekspert (vores beskrivelse på medlemsportalen)

De bedste hilsner 
Tine Pilgaard
trysil-uge3@hareski.dk

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049