Informationer
Start 14.01.2024 17:00
Slut 21.01.2024 10:00
Antal pladser 116
Antal tilmeldte 2
Pladser tilbage 114
Kontaktperson Camilla Brolin Hjortkjær
60200275
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 3 tur Trysil -

Klubturen er både en billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil, og træning for skiteamet før Sjællandskredsmesterskabet, herunder mulighed for at deltage i konkurrenacen. Skal man deltage til Sjællandskredsmesterskaber, så er det også her man tilmelder sig til opholdet og konkurrence.
SkiSportDanmark vil gerne hjælpe med at gøre Ski til en sport på lige fod med andre sportsgrene, derfor gives der et tilskud til de øvede børn fra 6-15 år det selv kan klare liften og en rød piste, og dermed kan deltage i Skiteamets hel eller halvdagstræning.

På denne tur er der ligeledes en særlig pris for de små børn fra 3-6 år, hvis man tilmelder sig inden 10 oktober. Skiskolen varetages af de dygtige Trysilguider og suppleres med repræsentanter fra klubben. 3-4 årige får 1,5 time på ski og 1,5 time med leg og hygge inde og ude. 5-6 årige får 3 timer på ski.

Det er muligt at tilmelde sig ventelisten og vil vil samle op og prøve at finde hytter. 

De bedste hilsner fra turleder teamet
Camilla, Tine og Carsten
trysil-uge3@hareski.dk

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049