Informationer
Start 18.11.2023 15:00
Slut 25.11.2023 10:00
Antal pladser 10
Antal tilmeldte 4
Pladser tilbage 6
Kontaktperson Børge Tofte-Jensen
2925 9907
Instruktør Flemming Steenvinkel
Dette er tilmeldingen til Norske kurser på Stubaital i Østrig i uge 47, som er et samarbejde imellem Skiklubben Hareskov og norske Snowmind.

Det er i første omgang muligt at tilmelde 6 personer til hvert undervisningshold. Er det større interesse vil norske Snowmind finde yderligere uddannere og åbne flere hold, som tages fra ventelisten.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov. 

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil). 
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049