Informationer
Tilmelding åbnes 23.06.2023 10:00
Start 10.12.2023 17:00
Slut 17.12.2023 10:00
Antal pladser 60
Antal tilmeldte 55
Pladser tilbage 5
Kontaktperson Carsten Wexel
Instruktør Nicolai Ø. Madsen

Dette er den fælles tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 50 tur til Hemsedal.

Turen er for Skiteam, Youth, Raceteam og Masterteam med heldagstræning med fokus på det sportslige element i skitræningen op mod Nordkredsmesterskaberne i slutningen af ugen (fredag og lørdag).

Husk at vælge om du ønsker ophold skal være fra lørdag til lørdag eller søndag til søndag

Hvis man har øvede/erfarne børn +6 år, der selv kan tage liften og klare en rød piste, kan man træne med Hareskoven Skiteam - hvor børn fra 6 til 13 "går til ski" hele året rundt, se mere på www.skisportdanmark.dk eller www.hareski.dk


På denne tur er det også muligt at deltage i Nordkredsmesterskaberne, hvor de danske skiklubber kæmper om at vinde medaljer i både Slalom og Storslalom - det er ikke et krav at deltage, men det er sjov at gøre prøve!

Er du eller dine børn nybegyndere eller letøvede så tag gerne med klubben på denne tur og book skiskole ved Skistar på skistar.com - alle er velkommen.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget vedrørende tilmeldingen.

Turleder Teamet.

::::::::::

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

"TRIN 2" åbner straks efter "TRIN 1", her skal du færdiggøre din tilmelding. Blandt andet vælge deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. 

Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også meget vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049