Informationer
Start 14.10.2023 06:00
Slut 20.10.2023 12:00
Antal pladser 200
Antal tilmeldte 4
Pladser tilbage 196
Lokation Hotel Tyrolerhof
Dorfstraße 70,
6450 Sölden, Østrig
Kontaktperson Jesper Bauer Marr Ljungberg
29998405
Instruktør Nicolai Ø. Madsen

Tilmelding åbner i juni måned 2023

Dette er tilmelding til uge 42 undervisnings- og træningstur til Sölden i Østrig for medlemmer af Skiklubben Hareskov og medlemmer af andre skiklubber under DSKIF. Ifølge aftale kan medlemmer af Dansk Mountainbike Klub kan også deltage grundet skiklubbens er medlem af DCU.

Der er plads til 320 deltagere inklusiv turledere, instruktører, trænere og medlemmer fra skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer. Har du ikke uplaoded dokumentation for medlemsskabet indhenter vi bekræftelse fra din skiklub.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv.  Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger.

Det er VIGTIGT at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket skal gøres på hver enkelts profil i medlemssystemet (eller opdates). De danner grundlag for placering af skihold.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049