Informationer
Start 11.03.2023 15:00
Slut 15.03.2023 10:00
Antal pladser 25
Antal tilmeldte 12
Pladser tilbage 13
Kontaktperson Christian de Lichtenberg
Instruktør Morten Lind
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 11 tur til Wildschönau

Der er 21 åbne pladser på turen, og 4 pladser reseveret turleder og instruktører. Herefter tilgår man venteliste, ind til vi har fået bekræftet at vi kan skaffe et værelse. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er muligt at udfylde Trin 2 med det samme i forbindelse med Trin 1, men du bliver ”kun” faktureret Trin 1 og Trin 2 faktureres senere.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 02.01.2023 00:00