Informationer
Tilmelding åbnes 21.09.2022 10:00
Start 01.04.2023 15:00
Slut 08.04.2023 10:00
Antal pladser 50
Antal tilmeldte 47
Pladser tilbage 3
Kontaktperson Martin Bejer
53858460
Status 2023-02-22: Hotellet har åbnet for ekstra værelser til os, dog med forbehold for de sælger til anden side, så vi har daglig opdatering. Tilmelding med det samme anbefales derfor, og skriv også til turlederen.

Dette er tilmeldingen til Påsketuren til Sölden i Østrig i 2023

Der er 45 åbne pladser på turen!
Der er 10 pladser reserveret instruktører med familie, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten, således at alle pladser ender med at blive fyldt, dog kan det også være muligt at vi kan få flere pladser på hotellet. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. Vi har mulighed for at få flere sengepladser, hvis vi hurtigt får mange tilmeldinger

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

"TRIN 2" er også  åben. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049