Informationer
Tilmelding åbnes 25.08.2022 19:00
Start 11.02.2023 15:00
Slut 18.02.2023 10:00
Antal pladser 50
Antal tilmeldte 58
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Jesper Bauer Marr Ljungberg
29998405
Instruktør Jesper Bauer Marr Ljungberg
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Kronplatz i Italien hvor der også vil være mulighed for at prøve kræfter med portene for de unge og børnene. Man kan vælge imellem deltagelse i skiteam og youthteam eller tekniktræning, hvilket på nogle hold kan være blandede hold sammen med Hotel Brunella.

Der er 60 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Det er også vigtigt at du opdaterer dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres på de enkelte medlemsprofiler.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
Husk der er også en bred familietur, hvor man kan tilmelde sig.