Informationer
Start 11.02.2023 15:00
Slut 18.02.2023 10:00
Antal pladser 50
Antal tilmeldte 19
Pladser tilbage 31
Kontaktperson Brian Refshauge
28145514
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Schladming i Østrig for familier med teenagere og lidt yngre søskende (vejledende - er du i tvivl kontakt turleder). 

Der er 66 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, hvorfor antal pladser er reserveret denne gruppe for at vi kan sikre os god træning til alle. Derfor vil der ved tilmeldingsstart kun være 50 pladser åben af det samlede antal. resten vil blive frigivet til ventelisten, når instruktørpåsætningen er afsluttet

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 08.12.2022 00:00