Informationer
Start 11.02.2023 15:00
Slut 17.02.2023 19:00
Antal pladser 210
Antal tilmeldte 254
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Brian Pedersen
29611983
Instruktør Per Skipper
Status 2022-10-24: UDSOLGT, dog med mulighed for at komme på venteliste, hvis nogle skulle springe fra.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs klubtur til i uge 7 tur til Kals-Matrei i Østrig, hvor vi bor på Sporthotel Grossglockner (Figol og Jenshof) og Hotel Alpenhof, som begge er all inclusive hotel i snesikkert skiområde. 
Det er en stor bred familietur for familier med skolebørn og teenagere. Egnet til større grupper.

Der er 200 åbne pladser på turen inklusiv turleder med familie (påsat). Vi har yderligere 50 pladser, som vi benytter til påsætning af instruktører med familier for at sikre god undervisning på klubturen. Når disse er påsat tildeles resterende pladser ventelisten.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049