Informationer
Start 11.02.2023 15:00
Slut 18.02.2023 10:00
Antal pladser 56
Antal tilmeldte 0
Pladser tilbage 56
Kontaktperson Benjamin Fardan Nodal
306605906
benjaminfn@gmail.com
Instruktør Benjamin Fardan Nodal
AFLYST grundet ombygning på hotellet.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til La Plagne i Frankrig i 2023.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. Vi har forhåndstilmeldt turledere og instruktører med familie på de 50 pladser som vi har fået bekræftet (5 pladser er reserveret øvrige instruktører). Vi regner dog med at få op til 80 senge på hotellet, hvorfor en del vil tilgå ventelisten og blive påsat lige efter sommerferien.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049