Informationer
Start 29.01.2023 17:00
Slut 05.02.2023 10:00
Antal pladser 91
Antal tilmeldte 24
Pladser tilbage 67
Kontaktperson Tine Pilgaard
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 5 tur Trysil - Billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil i samarbejde med Hareskoven Skiteam.

På denne tur får de helt små børn 3-4 år undervisning i 1,5 time fra mandag til fredag af de dygtige Trysilguider, supplereret med en hjælper fra klubben. De 5-6 årige får 3 timers undervisning.

SkiSportDanmark vil gerne have flere børn til at dyrke Ski som sportsgren, og giver derfor et tilskud til de øvede børn der selv kan tage liften og klare en rød piste - så de kan træne med klubbens skiteam - ser mere i tilmeldingen.

De bedste hilsner fra Turlederteamet

Mads og Tine
trysil-uge5@hareski.dk
::::::::::::::::

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 29.10.2022 00:00