Informationer
Start 11.02.2023 15:00
Slut 18.02.2023 10:00
Antal pladser 81
Antal tilmeldte 85
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Nina Due Holtorf
Instruktør Morten Lind
Status 2022-09-27: Udsolgt

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Hochfügen, Østrig.

Der er op til 80 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, som et antal pladser er reserveret til. Derfor vil der være færre pladser synligt end det reelle antal pladser. Nå instruktørpåsætningen er afsluttet frigivet yderligere pladser så flere deltagere kan komme med.

Det er vigtigt at du og din familie har opdatere jeres skiniveau og information om hvor meget undervisning I har modtaget. Det gøres direkte på hver familiemedlems profil og kan med fordel gøres allerede nu.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen, og tilmelding sker i to trin.

TRIN 1: Du tilmelder ved at vælger de familiemedlemmer, som skal deltage og betale depositum online. (Instruktører optages på dette tidspunkt automatisk på venteliste med deres familien og uden pt. opkrævning). 

TRIN 2: Umiddelbart TRIN 1 går du til fanen "Tilmeldte arrangementer" på medlemsportalen og vælger Hochfugen. Herefter skal du vælge alder/sengetype per deltager evt. tilkøb af extra liftkort og/eller bus. Når turlederen har godkendt dine køb mv. modtager du en faktura på restbeløbet for turen (i september).

Bemærk mht: Alder/sengetype. Hver lejlighed skal benytte "seng 1" og "seng 2". Dvs. hvis to voksne optager "seng 1" og "seng 2" så vælges "seng 3-8" til børn/unge. Hvis én voksen rejser med to børn/unge vælges "seng 1-2" til det ene barn og "seng 3-8" til det andet. 

Læs mere om turen på: Uge 7 – Hochfügen i Østrig for erfarne familier med børn/unge på 10 år og op - hareski

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
 
 
Tilmelding åben indtil
d. 01.12.2022 00:00