Informationer
Tilmelding åbnes 01.08.2022 17:00
Start 26.03.2023 18:00
Slut 02.04.2023 11:00
Antal pladser 1
Antal tilmeldte 83
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Tine Pilgaard
Instruktør Nicolai Ø. Madsen
Turen er åben for venteliste

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 13 tur til Trysil  Familier med børn og unge kombineret med Alpin DM 2023

Der gives en ekstra god pris for 3-6 årige der tilmelder sig inden 10. februar og SkiSportDanmark giver tilskud til Skiteamtræning for de øvede børn der gerne vil "Gå til Ski", det kræver at man selv kan tage liften og klare en rød piste.

Vi glæder os til at se jer i Trysil

Turlederteamet 
Carsten, Mette og Tine
trysil-uge13@hareski.dk


Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.
Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049