Informationer
Tilmelding åbnes 21.06.2021 18:00
Start 12.02.2022 16:00
Slut 21.02.2022 07:00
Antal pladser 120
Antal tilmeldte 3
Pladser tilbage 117
Kontaktperson Sten Skjoldborg
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Vemdalen i Norge i 2022.
Turen er i øjeblikket lavet om til reservetur ind til vi ser om vi kommer til at mangle sengepladser i uge 7, og vi har en nok instruktører, der melder sig frivilligt til at tage med, så alle klubture er fuldt dækket.

Der er 120 åbne pladser på turen (150 pladser ialt)!
Der er 30 pladser reserveret instruktører med familie plus eventuelt frikøb af senge, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. 

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Medlemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund er velkommen til at deltage, hvilket sker til samme pris, men man skal oprette gæstekonti på sig selv og ens familier. Under trin 2 tilmeldingen skal man oplyse, hvilken klub man er medlem, og ved henvendelse kunne dokuemtere dette. Alternativt vil man blive opkrævet medlemskontingent i Skiklubben Hareskov.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049