Informationer
Start 12.12.2021 15:00
Slut 19.12.2021 10:00
Antal pladser 38
Antal tilmeldte 46
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Tine Pilgaard
Instruktør Nicolai Ø. Madsen

Lukket for tilmelding 10. novemer - kontakt turleder for venteliste pladser

Dette er den fælles tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 50 tur til Hemsedal.


Turen er for Skiteam, Youth og Raceteam med heldagstræning samt BSI kursus via Den Danske Skiskole.

Familier med børn og unge er ligeledes meget velkommen til at deltage og nyde godt af 5 dages skiskole 3 timer hver formiddag, eller hvis øvede børn over 6 år vil prøve at træne med Hareskoven Skiteam - hvor børn fra 6 til 13 "går til ski" året rundt.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049