Informationer
Tilmelding åbnes 22.06.2021 18:00
Start 12.02.2022 15:00
Slut 19.02.2022 10:00
Antal pladser 71
Antal tilmeldte 71
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Christian de Lichtenberg
Instruktør Morten Lind
Status 19-11-2021: Udsolgt - Skriv til turlederen, hvis du vil på ventelisten.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Hochfügen, Østrig.

Der er op til 70 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, som et antal pladser er reserveret til. Derfor vil der være færre pladser synligt end det reelle antal pladser. Nå instruktørpåsætningen er afsluttet frigivet yderligere pladser så flere deltagere kan komme med.

Det er vigtigt at du og din familie har opdatere jeres skiniveau og information om hvor meget undervisning I har modtaget. Det gøres direkte på hver familiemedlems profil og kan med fordel gøres allerede nu.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen, og tilmelding sker i to trin.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage, og slutelig betaler du depositum online for din egen familie. (Instruktører optages på dette tidspunkt automatisk på venteliste med deres familien og uden pt. opkrævning). Alle kontaktes herefter mht. værelsesfordeling.

I "TRIN 2" skal du angive evt. tilkøb, om I er flere familier der rejser sammen, extra liftkort og rabatter mv. Du får en mail når det er tid for dette, og denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du angiver alder, tilkøb og eventuelle rabatter mv. Når turlederen har godkendt dine køb mv. modtager du en faktura på restbeløbet for turen.

Læs mere om turen på http://www.hareski.dk/kalender/uge-7-familietur-hochfugen-oestrig-med-fokus-paa-freeskiing/

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049