Informationer
Tilmelding åbnes 23.06.2021 20:00
Start 07.01.2022 15:00
Slut 10.01.2022 22:00
Antal pladser 15
Antal tilmeldte 14
Pladser tilbage 1
Kontaktperson Christian de Lichtenberg
Status 09-11-2021: Vi er 15 tilmeldte turen med 2 instruktører. Vi vil godt være flere deltagere, men det kræver at værelserne fortsat er ledige og at vi kan skaffe flere pladser på flyet. Du kan derfor kun tilmelde dig ventelisten, og vigtigt at du straks kontakter turlederen, så han kan undersøge om dette er muligt. Det er ikke muligt med at få enkeltværelse, så man skal være indforstået med at dele et værelse med et andet medlem, hvis man rejser alene. Der undervises på skiniveu øvet og erfaren.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 1 klubtur til Wildschönai i Østrig, som er med 3 overnatninger, men med mulighed for op til 5 dage på ski.

Der er reserveret 45 pladser på turen inklusive turledere og forventede instruktører med familie, men vi har mulighed for at få flere pladser på hotellet, hvis der er ledige senge.Ved åbning af tilmeldingen vil der være 35 åbne pladser, da 10 pladser er reserveret instruktører og turleder med familier.

Det er vigtigt at du og din familie har opdatere jeres skiniveau og information om hvor meget undervisning I har modtaget. Det gøres direkte på hver familiemedlems profil og kan med fordel gøres allerede nu. Ved ønske om leje af skiudstyr skal du på din medlemsprofil også opdatere højde, vægt, skostørrelse samt eventyuel hjelmstørrelse.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage, og slutelig betaler du depositum online for din egen familie. (Instruktører optages på dette tidspunkt automatisk på venteliste med deres familien og uden pt. opkrævning). Alle kontaktes herefter mht. værelsesfordeling.

I "TRIN 2" skal du angive evt. tilkøb, om I er flere familier der rejser sammen, extra liftkort og rabatter mv. Du får en mail når det er tid for dette, og denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du angiver alder, tilkøb og eventuelle rabatter mv. Når turlederen har godkendt dine køb mv. modtager du en faktura på restbeløbet for turen.Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049