Informationer
Start 13.03.2021 15:00
Slut 20.03.2021 10:00
Antal pladser 40
Antal tilmeldte 2
Pladser tilbage 38
Kontaktperson Sten Skjoldborg
AFLYST GRUNDER COVID-19 /  Vi aflyser turen grundet stigende smittetal og Covid-19 restriktioner samt nuværende rejservejledninger. Turen vil senere blive ændret til 2022 inklusiv de deltagere, som ikke har valgt at få depositum tilbage, og så ser vi frem til at gennemføre klubturen til næste sæson. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 10 tur til Dorfgastein i Østrig. som er inklusiv transport med toget. dog med mulighed for rabat ved fravalg, hvis man f.eks. selv kører i bil.

Der er 40 åbne pladser på turen!
Der er 10 pladser reserveret instruktører med familie , hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer. Selv om man i første omgang selv kan vælge værelsestype, så kan turlederen ændre dette i forhold til antal værelser af hver kategori og hvornår man har tilmeldt sig.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049