Informationer
Start 13.02.2022 08:00
Slut 20.02.2022 16:00
Antal pladser 50
Antal tilmeldte 21
Pladser tilbage 29
Kontaktperson Helle Størum
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs klubtur uge 7 tur til Åre i Sverige i 2022. Turen er målrettet erfarne voksne og teenagere med en del kilometer i skiene.

Den nuværende deltagerliste er besat af deltagere fra 2021, som blev aflyst grundet Corona-restriktioner, og er flytte med over til 2022 klubturen. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Der er 6o pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie, Derfor er der kun 45 åbne pladser, og når instruktørpåsætningen er afsluttet vil resterende pladser blive tildelt ventelisten.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049