Informationer
Start 09.04.2022 15:00
Slut 16.04.2022 10:00
Antal tilmeldte 12
Kontaktperson Sten Skjoldborg
Dette er tilmeldingen til Påsketuren til Sölden i Østrig i 2022

Den nuværende deltagerliste er besat af deltagere fra 2021, som b.lev aflyst grundet Corona-restriktioner, og er flytte med over til 2022 klubturen. Turen åbner for nye tilmeldinger juni 2021.

Der er 50 åbne pladser på turen!
Der er 15 pladser reserveret instruktører med familie, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten, således at alle pladser ender med at blive fyldt, dog kan det også være muligt at vi kan få flere pladser på hotellet. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
Tilmelding åben indtil
d. 03.01.2022 10:00