Informationer
Tilmelding åbnes 19.06.2021 19:00
Start 12.02.2022 15:00
Slut 19.02.2022 10:00
Antal pladser 40
Antal tilmeldte 58
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Jesper Bauer Marr Ljungberg
29998405
Instruktør Jesper Bauer Marr Ljungberg
UDSOLGT - Det er muligt at tilmelde sig ventelisten (der bliver måske et værelse ledigt af 3-4 personer)

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 porttræningstur til Kronplatz i Italien, som er et tilbud til skiteamets løbere og familie samt andre famiier der vil prøve kræfter med portene. Derfor er det vigtigt at man har aftalt deltagelse med Jesper Ljungberg (2999 8405) inden man gennemfører tilmeldingen. Man kan vælge imellem deltagelse på porttræning eller tekniktræning, hvilket på nogle hold kan være blandede hos sammen med Hotel Brunella.

Der er 65 pladser på turen inklusiv instruktører og turleder med familie, hvoraf 22 pladser er påsat med turleder og 4 instruktører med familie. 30 pladser er reserveret familier med børn på skiteamet, hvorfor der er yderligere 18 pladser ledige ved åbning af tilmeldingen. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Det er også vigtigt at du opdaterer dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres på de enkelte medlemsprofiler.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
Husk der er også en bred familietur, hvor man kan tilmelde sig.