Informationer
Start 12.02.2021 12:00
Slut 19.02.2021 12:00
Antal pladser 70
Antal tilmeldte 33
Pladser tilbage 37
Kontaktperson Troels Elmstrøm
41687903
Instruktør Martin Kristian Faber

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Nassfeld for familier med teenagere og deres mindre søskende, der har prøvet at står på ski før, og som selv kan tage en lift, og kører på større blå pister (vejledende fra 8 år).
Klubturen er åben Århus Skiklub, men det kræver at man opretter gæstekonti på alle deltagere for at kunne tilmelde sig turen.

Der er 70 åbne pladser på turen!
Der er 30 pladser reserveret instruktører med familie plus eventuelt frikøb af senge, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.


Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
Tilmelding åben indtil
d. 01.10.2020 20:00