Informationer
Start 10.10.2020 15:00
Slut 16.10.2020 10:00
Antal pladser 240
Antal tilmeldte 134
Pladser tilbage 106
Lokation Hotel Tyrolerhof
Dorfstraße 70,
6450 Sölden, Østrig
Kontaktperson Jakob Støvring Sørensen
30858040
Instruktør Henrik Kryger Pallesen

AFLYST grundet smittetrykket i Østrig (orange område)

Dette er tilmelding til uge 42 undervisnings- og træningstur til Sölden i Østrig for medlemmer af Skiklubben Hareskov og medlemmer af andre skiklubber under DSKIF.

Der er plads til 320 deltagere inklusiv turledere, instruktører, trænere og medlemmer fra flere forskellige skiklubber under Danmarks Skiforbund. Efteruddannelsen af instruktører er aflyst!

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv.  Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger.

Det er VIGTIGT at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket skal gøres på hver enkelts profil i medlemssystemet (eller opdates). De danner grundlag for placering af skihold.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049