Informationer
Start 12.02.2022 15:00
Slut 19.02.2022 10:00
Antal pladser 111
Antal tilmeldte 111
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Jakob Galatius Kihl
21291309
Status 03-12-2021: Turen er som udgangspunkt udsolgt efter vi har tømt ventelisten. Der kan dog blive enkelt værelse ledig efter den endelige påsætning af instruktører, derfor er ventelisten åben. Det er heller ikke mulighed for at tilkøbe fly og tog længere.
 
Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Zell am See i Østrig i 2022.

Der er 120 åbne pladser på turen!
Der er 40 pladser reserveret instruktører med familie plus eventuelt frikøb af senge, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når hun har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049