Informationer
Start 12.02.2022 15:00
Slut 19.02.2022 10:00
Antal pladser 70
Antal tilmeldte 2
Pladser tilbage 68
Aflyst grundet urimelige pristigninger på lejlighederne!

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Wagrain i Østrig i 2022.

Der er 70 åbne pladser på turen!
Der er 30 pladser reserveret instruktører med familie plus eventuelt frikøb af senge, hvilket skyldes at vi kan sikre os god træning til alle. Når instruktører med familie er påsat vil eventuelle tilbageværende pladser tilgå ventelisten. 

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Vær opmærksom på at når du vælger deltagerprofiler på ordren i trin 2 (voksen og børn i forskellige aldre), så kan du kun vælge pris for den dyreste lejlighed. Turlederne vil herefter fordele lejligheder efter ønsker (dropdown oplysning ved trin 2) og efter optimering af turen, hvorefter prisen justeres på fakturaen.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049