Informationer
Start 12.02.2022 15:00
Slut 19.02.2022 10:00
Antal pladser 71
Antal tilmeldte 75
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Mette Flansmose
40557633
Status 20-11-2021: Vi har ét dobbeltværelser på turen - tilmeld jer ventelisten, så turlederen kan se I er nye der skal flyttes ind på deltagerlsiten.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 7 tur til Folgarida i Italien.

Der er 75 pladser på turen. De sidste 10 pladser er reservert påsætning af de sidste instruktører og frikøb af senge. Eventuel tilbageværende pladser tilgå ventelisten. Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049