Informationer
Start 16.01.2022 15:00
Slut 22.01.2022 10:00
Antal pladser 130
Antal tilmeldte 94
Pladser tilbage 36
Kontaktperson Jesper Pilgaard Poulsen
24491804
Den nuværende deltagerliste er besat af deltagere fra 2021, som blev aflyst grundet Corona-restriktioner, og er flytte med over til 2022 klubturen. Turen åbner for nye tilmeldinger medio juni 2021 når priserne er opdateret

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 3 tur Trysil - Billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil i samarbejde med Hareskoven Skiteam. Skal man deltage til Nordkredsmesterskaber, så er det også her man tilmelder sig til opholdet.

Vi har ialt 200 sengepladser reserveret til Skiklubben Hareskov, eller medlemmer fra nadre skiklubber, som ønkser at bestille ophold direkte her. Der er dog kun 130 pladser åben til direte reservation til bl.a. familieturen. Vi forventer 50 pladser skal benyttes i forbindelse med NKM.
Tilmeldinger fra 131 tilgår ventelisten, hvor deltagere til NKM har førsteret til pladserne, og vi skal også sikre at der er instruktører nok til at gennemfører undervisning.

Når disse er påsat kan vi påsætte til famlieturen, men henviser iøvrigt til de øvrige familieture til Trysil fra uge 2 til og med uge 8, samt turen til Norefjell i uge 5.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049
 
Tilmelding åben indtil
d. 01.10.2021 00:00