Informationer
Start 16.01.2022 15:00
Slut 22.01.2022 10:00
Antal pladser 200
Antal tilmeldte 131
Pladser tilbage 69
Kontaktperson Jesper Pilgaard Poulsen
24491804
Status 20-10-2021: 

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs uge 3 tur Trysil - Klubturen er både en billig familietur m. fokus på børneundervisning til Trysil, og træning for skiteamet før Sjællandskredsmesterskabet, herunder mulighed for at deltage i konkurrenacen. Skal man deltage til Sjællandskredsmesterskaber, så er det også her man tilmelder sig til opholdet.

Det er muligt at tilmelde sig ventelisten og vil vil samle op og prøve at finde hytter. 

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen. For at deltage på turen skal man være medlem af Skiklubben Hareskov eller en anden skiklub under Danmarks Skiforbund. Er man medlem af en anden skiklub skal dette dokumenteres og man skal oprette et gæstelogin for at kunne tilmelde sig turen. Gæstelogin koster 75 kr. for voksne (18+) og er gratis for juniorer.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste sammen med familien uden opkrævning).

Du modtager en e-mail når "TRIN 2" åbner. Denne del af tilmeldingen foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger deltagertype/r baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Din ordre er herefter dannet og du modtager senere en faktura fra turlederen, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser eller prisjusteringer.

Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget, hvilket gøres direkte på hver familiemedlems profil (gør det gerne med det samme).

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049