Informationer
Start 12.02.2022 15:00
Slut 18.02.2022 19:00
Antal pladser 80
Antal tilmeldte 144
Pladser tilbage 0
Kontaktperson Benjamin Fardan Nodal
3961 0053
benjaminfn@gmail.com
Turen er udsolgt.

Dette er tilmelding til Skiklubben Hareskovs klubtur til i uge 7 tur til Sportshotel Grossglockner i byen Kals-Matrei i Østrig.  Turen har fokus på børn i alderen 6-12 år og deres ældre søskende 13+ år. Turen samarbejder med den anden klubtur til byen, hvor familier der også har små børn 3-5 år kan deltage.

Der er 80 åbne pladser på turen inklusiv turleder med familie (påsat). Vi har yderligere 40 pladser, som vi benytter til påsætning af instruktører med familier for at sikre god undervisning på klubturen. Når disse er påsat tildeles resterende pladser ventelisten.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig turen.

Ved "TRIN 1" tilmelding vælger du familiemedlemmer, som skal deltage og betaler depositum online (instruktører optages på venteliste uden opkrævning).

"TRIN 2" tilmelding foregår ved at du går ind på din profil under fanen "Tilmeldte arrangementer" og vælger turen, hvorefter du vælger din deltagertype baseret på alder og transporttype samt øvrige tilkøb og eventuelle rabatter samt tilskud mv. Det er også vigtigt at du opdatere dit skiniveau og information om hvor meget undervisning du har modtaget (to dropdown felter som opdatere på din profil)
Din ordre er herefter dannet (se bort fra betalingsdato) og du modtager senere en faktura fra turlederen med ny betalingsdato, når han har godkendt dine køb og eventuelt lavet tilpasninger i forhold til f.eks. ledige værelser.

Har du behov for hjælp med tilmelding kontakt info@hareski.dk eller ring på 3140 0049