Informationer
Antal tilmeldte 35
Kontaktperson Sten Skjoldborg
Instruktør Benjamin Fardan Nodal
Status 2022-11-07: Påsætningsarrangementer er lukket. Skriv i stedet til instruktor@hareski.dk, og oplys dit undervisningsniveau, alder, e-mail, mobil og hvilke klubture du er interesseret i at deltage på, og om du ønkser at have famille med (sammensætning) Læs også nednstående tekst.

Kære instruktører

Dette er fjerde runde af registrering af dine ønsker for klubture i sæsonen 2022-2023. Denne runde er tiltænkt som opsamling til når vi kender det samlede deltagerantal i november måned, således at vi kan fylde turene op med de sidste instruktør herefter.

Sådan starter du din påsætning som instruktør til sæson 2022-23

Forsæt denne overordnedde tilmelding som frivillige instruktør, og gør som følger nu du er færdig:

Tryk på fanen ”Tilmeldte arrangementer”, og tryk på tilhørende linket under ”Arrangementer du er tilmeldt”. Du er nu på trin 2 (som på en klubtur), og udfyld nu tekster om ønskede målgrupper, sætter kryds i om du er kandidat til skiskolechef, udfylder eventuel kommentar og under tilkøb sætter du flyeben i de klubture du ønsker at være frivillig instruktør på.
Husk hvis du skal have familie med, så justere du det samlede antal på den pågældende klubtur fra 1 (dig) til antallet på familien. Slut af med at trykke på blå knap ”Næste” i nederste højre hjørne, sæt kryds i at acceptere betingelser og tryk på den blå knap ”Gennemfør tilmelding”. Du har nu indberettet dine ønsker, og instruktørudvalget skal i gang med at arbejde.
Du (og familie) skal i første omgang IKKE tilmelde dig klubture direkte. Dette skal først ske, når du får e-mail klubben (IU-repræsentant, turleder eller forretningsføreren), da vi gerne undgå for mange rettelser i systemet (sletning af forkerte påsætninger).
Frist for tilmelding til første påsætningsrunde er på søndag den 26. juni 2022, og vi vil gerne have så mange tilmelder sig som muligt. Du kan altid se dine ønsker ved at genbesøge fanen tilmeldte arrangementer, men skal du ændre i disse, så skriv til vores forretningsfører Sten Skjoldborg på ss@hareski.dk, så han kan åbne for tilmeldingen igen.

Husk følgende ved valg af klubture:

BSI 1, Norsk 1, Anwärder og tilsvarende (Du kan ønkse en tur når der står "Alle instruktører")
Du kan kun deltage som instruktør på klubture til Østrik, Norge og Sverige grundet undervisningstilladelser.
Du vil kun blive påsat klubture med bergyndere og letøvede medlemmer, hvilket i princippet er de store familieture.
Rejser du med famlie kan du blive påsat tidligt, hvis det er muligt, hvilket gælder især i uge 7 og på andre store klubrture, som f.eks. Branäs.

Fuld BSI2, Norsk 2, Landes og tilsvarende
Du kan i princippet tilmelde dig alle klubture. I Italien og Frank vil du formeltlig få begyndere og letøvede, hvis denne målgruppe er med eller øvede skiløbere. Har du været på PSI3 kurses eller har erfaring så du kan undervise erfarne skiløbere kan du også blive påsat disse hold, hvilket dog vil være mest sandsynligt i Østrig og Skandinaiven.
Rejser du med familie vil vi påsætte dig tidligt sammen med familien, og gerne før den oridinære tilmelding åbner.

PSI, Norsk 3, Landes 2 og tilsvarende
Vi vil gerne have PSI'er og tilsvarende med på alle klubture for der vil altid være erfarne eller eksperthold, der skal have undervisning. Til meld dig gerne flere ture også i uge 7 for vi skal også have instruktører med højt niveau spredt ud på alle klubture. Skriv gerne prioritering i kommentarfeltet, hvis du har dette.